“Po shkatërrojmë jetët tona”/ Lumi Drin në pjesën serbe ‘pushtohet’ nga mbetjet plastike, kronika e Rai Uno (VIDEO)

Media prestigjoze italiane, Rai Uno i ka kushtuar një kronikë lumit Drin në pjesën serbe dhe…