Erdhën në Kosovë për tu martuar, ja çka i ndodhi çiftit pasi u kthyen në Kroaci

Pas kthimit në Kroaci nga Kosova, një çift i sapomartuar rezultoi i infektuar me COVID-19. Në…

Pas kthimit në Kroaci nga Kosova, një çift i sapomartuar rezultoi i infektuar me COVID-19

Në Rijekë të Kroacisë, një çift i martuar në Kosovë dhe dy persona që u kthyen…