Qeveria në largim ju premton mësimdhënësve se do të marrin edhe pagën e 13-të

Duke filluar nga viti 2023 mësimdhënësve se do të marrin edhe pagën e 13-të. Kryeministri në…

Fillon gjysmëvjetori i dytë, mësimi nis në shkolla

Më shumë se 345 mijë nxënës të nivelit parauniversitar sot do t’u rikthehen bankave shkollore. Gjysmë-vjetori…

Nesër nis mësimi, SBASHK-u kërcënon me grevë

Të hënën hapen shkollat. Pas një muaji pushim, mbi 345 mijë nxënës të nivelit parauniversitar të…

Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë, ministri Likaj del me këtë kërkesë

Nesër do të fillojë gjysmëvjetori i dytë nëpër shkolla me prani fizike teksa ministri në detyrë…

Likaj: Gjysmëvjetori i dytë në shkolla nis më 18 janar

Gjysmëvjetori i dytë pritet të fillojë më 18 janar. Ministri në detyrë i Arsimit, Ramë Likaj…

Merret vendimi: Gjysmëvjetori i ri në Kosovë do të vazhdojë në shkolla

Gjysmëvjetori i ri në Kosovë do të vazhdojë në shkolla. Nxënësit e shkollave fillore dhe të…

Merret vendimi: A do të vazhdojë gjysmëvjetori i dytë në shkolla

Gjysmëvjetori i dytë vazhdon në shkolla. Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë, gjysmëvjetorin…

Orët e humbura në pandemi, si do të kompensohen?

A do të kompensohen orët e humbura mësimore? Ministri i Arsimit thotë se orët e humbura…

Krahasojnë punën e tyre me atë të mjekëve në pandemi, mësimdhënësit kërkojnë shtesa në paga

Mësimdhënësit kërkojnë shtesa në paga, krahasojnë punën e tyre me atë të mjekëve në pandemi. Punëtorët…

Testi PISA, Ministri i Arsimit del me këtë njoftim!

Ministri i Arsimit në Kosovë, Ramë Likaj shpalosi punën për vitin 2020, saktësisht punën prej qershorit…

Likaj thotë se nxënësit do të angazhohen me detyra edhe gjatë pushimit, i reagon SBAShK-u

Sot shkollat në Kosovë kanë përfunduar gjysmëvjetorin e parë. Për një muaj nxënësit nuk do të…

Rritja e resteve, ministri i Arsimit ka një apel ndaj nxënësve dhe mësimdhënësve për nesër

Ministri i Arsimit ka një apel ndaj nxënësve dhe mësimdhënësve për nesër. Ministri i Arsimit dhe…