Ҫështja e Ujamanit, Hoti nesër në iterpelancë

Hoti nesër në iterpelancë për çështjen e Ujmanit. Kuvendi i Kosovës nesër do të mbajë dy…

Kryesia e Kuvendit mblidhet, këto pika janë diskutuar

Mblidhet kryesia, këto pika janë diskutuar. Kryesia e Kuvendit të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur të…

Nesër Kryesia e Kuvendit

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë mbledhjen e radhës…

Çështja e të pagjeturve sërish sot në Kuvend

Seanca e Kuvendit të Kosovës e ndërprerë të premten do të vazhdoj sot. Në rend dite…

S’ka kuorum, ndërpritet seanca e Kuvendit

Edhe pas 15 minutave pauzë nuk është arritur që të bëhet kuorum dhe të vazhdoj seanca…

Hoti mbledh kabinetin qeveritar, këto janë disa nga pikat e rëndësishme që do t’i trajtojë

Sot, nga ora 8:30 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë së Kosovës. Në këtë…