A e konifrmoi Mozzik ribashkimin me Loreadnën përmes këtij postimi?

Me këtë publikim, Mozziku konfirmon ribashkimin me Loredanën? Reperi Mozzik dhe Loredana Zefi kanë vazhduar të…

Ribashkohen Loredana e Mozzik, kështu shfaqen në krahët e njëri-tjetrit

I jepet fund spekulimeve, Mozzik dhe Loredana kapen midis Prishtinës. Reperi Mozzik dhe Loredana janë prej…