Reagon për SHQIP/ Tenderi për matjen e tërmeteve, IGJEUM: Kryeja në kohë reale, hetimi jo ndaj nesh

Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë Ujit dhe Mjedisit ka sqaruar arsyet se tenderit që po zhvillohet për…