MSH e Maqedonisë së Veriut: Gjatë vitit 2021 do të marrim mbi 800 mijë vaksina Pfizer

Ministria e Shëndetësisë njofton se tashmë ka pranuar marrëveshjen për vaksina kundër Covid-19 nga kompania Pfizer/BioNTech,…

Plani i vaksinimit, flet ministri maqedonas: Vaksinat e para nga Pfizer dhe Serbia do të arrijnë me import ndërhyrës

“Nuk ekziston pengesë ligjore për pranimin e vaksinave kundër COVID-19 në vendin tonë. Dozat e para…