Lukashenko nuk ndalet nga protestat, emëron kryeministrin dhe anëtarët e qeverisë

Me gjithë protestat e opozitës në Bjellorusi presidenti Alexander Lukashenko ka aprovuar përbërjen e qeverisë së…