Fyerja ndaj Osmanit, nesër protesta për shkarkimin e Kastratit nga UP-ja

Përmes protestës të hënën kërkohet shkarkimi i Kastratit nga pozita e profesorit në UP. Rron Gjinovci…

“S’je aktivist, paguhesh me pare”- Debat i ashpër ndërmjet Teutë Rrustës dhe Rron Gjinovcit

Debat i ashpër. Aktivisti politik Rron Gjinovci dhe Teutë Rrusta e PSD-së, kanë zhvilluar një debat…