Vjedhje në një market në Prishtinë, arratiset i dyshuari

Vjedhje në një market në Prishtinë. Një rast i vjedhjes ka ndodhur sonte në rrugën “Rustem…

Inspektoriati policor arreston tre persona, në mesin e tyre një zyrtar policor

Inspektoriati policor i Kosovës ka kryer tri arrestime sot. Një zyrtar policor, një zyrtar i shërbimit…

Ambasada e Suedisë paralajmëron kosovarët

Mashtrime me viza dhe leje qëndrimi, Ambasada e Suedisë paralajmëron kosovarët. Ambasada e Suedisë në Prishtinë…