Qyteti i njohur gjerman hyn në lockdown për shkak të shtimit të infektimeve

Qyteti qendror gjerman i Erfurtit ka anuluar tregun e tij të Krishtlindjeve këtë vit për shkak…

“Shumë alarm dhe terror”/ Infeksionisti i njohur italian: Nuk duhet të mbështetemi vetëm tek tamponët, por edhe tek…

Covid nuk është një virus “buke”- thotë Matteo Bassetti, drejtor i klinikës së sëmundjeve infektive të…