Pak mësimdhënës të vaksinuar, SBASHK-u del me këtë njoftim të rëndësishëm

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka shprehur shqetësim për numrin e vogël…

Ja sa përqind e mësimdhënësve janë vaksionuar

Vetëm 30 për qind e mësimdhënësve janë vaksinuar. Një nga parakushtet për fillimin e vitit të…

Vetëm 30% e mësimdhënësve janë vaksinuar edhe pse është një nga parakushtet për rifillimin e mësimit

Është një nga parakushtet për rifillimin e mësimit, por vetëm 30% e mësimdhënësve janë vaksinuar. Një…

Mësimdhënësit nga Kosova ia mësyjnë Durrësit për pushime

Dhjetëra mësimdhënës nga Kosova ia kanë mësyrë Durrësit për pushime, raporton Gazeta Express. Në pushime me…

452 punonjës të arsimit dërgohet për pushime në Shqipëri nga SBASHK-u

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës ka bërë të ditur se kanë…

Sindikata e Arsimit dhe Këshilli i Prindërve dalin me një njoftim të rëndësishëm

Kërkohet që nga java e ardhshme të fillojë mësimi i rregullt në shkolla. Përmirësimi i ndjeshëm…

Kreu i SBAShK-ut i përgjigjet Nagavcit pas deklaratave për shantazh: Ju po kërcënoni

Rrahman Jasharaj i përgjigjet Nagavcit pas deklaratave për shantazh: Ju po kërcënoni. Kryetari i Sindikatës së…

Nga Ministria e Arsimi paralajmërojnë largim nga puna të mësimdhënësve që kanë përformancë të dobët

Zëvendësministri i Arsimit paralajmëron largim nga puna të mësimdhënësve që kanë përformancë të dobët. Zëvendësministri i…

SBASHK nuk tërhiqet nga shtesat për mësimdhënësit, do t’i drejtohet Gjykatës

SBASHK do t’i drejtohet gjykatës, kërkon shtesat për mësimdhënësit Sindikata e Bashkuar e Arsimit së shpejti…

‘Vetting’ në arsim

Testimi i mësimdhënësve si ‘vetting’ në arsim. Të gjithë ata mësimdhënës që janë punësuar në shkolla…

Mësimi plotësues, SBASHK-u vjen me kërkesë ‘befasuese’

Kërkohet pagesë shtesë për mësuesit Për lëndët e gjuhës amtare, matematikë dhe shkenca natyrore ka filluar…

SBASHK’u kundërshton testimin e mësimdhënësve, thonë se nuk do ta lejojnë një gjë të tillë

Ideja për një testim të mësimdhënësve po konsiderohet e gabuar dhe se nuk duhet të ndodhë.…