Prapaskenat në Kosovë/ Nipi i Thaçit dhe djali i Agim Veliut, shkaku për rrëzimin e qeverisë “Kurti”

Një hulumtim rrjeti ballkanik Birn në Kosovë zbulon se Kushtrim Thaçi dhe Naser Veliu janë anëtarë…