Heldt rreth Covid-19: Të padurueshme pamjet në rrugë dhe tarracave të kafeneve

Ambasadori gjerman rreth Covid-19: Të padurueshme pamjet në rrugë dhe tarracave të kafeneve. Ambasadori i Gjermanisë…