Kjo vajzë e thjeshtë 18-vjeçare, do jetë mbretëresha e një prej shteteve më të rëndësishme të BE (FOTO)

Flokë biond, sy të kaltër, dhe një buzëqeshje rrëzëllitëse. Bukuroshja që shikoni në fotografi është 18…