Home / Tag Archives: shteteve

Tag Archives: shteteve

Learta ‘punëson’ shofer personal, befasuese kush është

Learta ‘punëson’ shofer personal, befasuese kush është

Ajo vazhdon të jetë ndër nuset më të komentuara të estradës, duke u përmendur çdo ditë në titujt medial. Learta nuk heziton që në rrjetet sociale të tregojë për luksin në të cilin jeton, udhëtimet që bën, duke jetuar mes dy shteteve, Kosovës dhe Gjermanisë, shkruan Kosovarja. Kësaj here, edhe …

Read More »

Hodhi në oqean topin me një porosi, duke shpresuar se do të gjej mashkullin e ëndrrave – 6 vite më vonë morri një përgjigje që ia shuajti shpresat (Foto)

Hodhi në oqean topin me një porosi, duke shpresuar se do të gjej  mashkullin e ëndrrave – 6 vite më vonë morri një përgjigje që ia shuajti shpresat (Foto)

Hayley Robins nga Ashlandi i Shteteve të Bashkuara, gjashtë vite më parë kishte hedhur në oqean një top bejsbolli me një porosi të shkruar, duke shpresuar se në këtë mënyrë do të arrij të gjej mashkullin e ëndrrave. Dhe së fundmi ajo ka pranuar një mesazh të cilin e kishte …

Read More »

Roboti me aftësi të mahnitshme (Video)

Roboti me aftësi të mahnitshme (Video)

Atlas është roboti i krijuar në Boston të Shteteve të Bashkuara, i cili me shkathtësitë e mahnitshme që ka mund të bëjë edhe rrotullime së prapthi. Megjithëse këto duke vetëm si lojë, aftësitë e kësaj pajisje të gjatë 1.7 metra, pritet të hyjnë së shpejti në funksion për kërkim dhe …

Read More »

Roboti me aftësi të mahnitshme (Video)

Roboti me aftësi të mahnitshme (Video)

Atlas është roboti i krijuar në Boston të Shteteve të Bashkuara, i cili me shkathtësitë e mahnitshme që ka mund të bëjë edhe rrotullime së prapthi. Megjithëse këto duke vetëm si lojë, aftësitë e kësaj pajisje të gjatë 1.7 metra, pritet të hyjnë së shpejti në funksion për kërkim dhe …

Read More »

Shqiptarët, serbët, maqedonasit, më të varfrit në Evropë

Shqiptarët, serbët, maqedonasit, më të varfrit në Evropë

Shqipëria është shembulli tipik i një vendi që vuan nga “mallkimi i pasurive”, teksa pasuritë e mëdha natyrore, qoftë burime minerare, bregdet, liqene apo Alpe, nuk i kanë dhënë vlerë të shtuar banorëve të vendit, që vijon edhe sot të ketë numrin më të lartë të individëve të varfër në …

Read More »