Urimi nga Shyrete Behluli për Engjin: “Vajzat janë ilaç i shpirtit”

“Vajzat janë ilaç i shpirtit”, urimi nga Shyrete Behluli për vajzën, Engjëllushen. Sot feston ditëlindjen sugarica…

Shyhrete Behluli sfidon vajzat e renë, shikoni si u duk mbrëmë

Shyhrete Behluli pozon pranë vajzave dhe nuses, nuk ua lëshon aspak rrugën. Shyrete Behluli ka pozuar…