Sindikata e Telekomit fajëson Qeverinë për mosmbajtje të zotimeve

Me një reagim publik, Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës, i ka bërë thirrje kryeministrit Hoti…

Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës mbështet çdo vendim që vjen nga Bordi dhe Aksionari

Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës mbështet çdo që vjen Bordi dhe Aksionari. Përmes një komunikatë…