Tomë Gashi paraqet dokument, ku pretendon se Milaim Zeka dëshmoi kundër UÇK-së te gjyqtarët e EULEX-it

Avokati Tomë Gashi ka publikuar sot një dokument, që pretendon se është dëshmia e ish-deputetit dhe…