Kujtim Gjuzi i drejtohet Ruçit: Shkele aktin normativ, jemi 120 deputetë në sallë!

Deputeti Kujtim Gjuzi mori fjalën në nisje të seancës plenare, duke iu drejtuar kreut të Kuvendit,…

“Macja e Taqos”/ Kujtim Gjuzi: Do bëjmë trazira nëse himarioti Micotaqis vjen në Shqipëri

Deputeti Kujtim Gjuzi nuk i ka ndalur deklaratat e tij dhe në mbledhjen e komisionit të…