Vuçiq kushtëzon BE’në për formimimin e Asociacionit

Vuçiq kërkon që Asociacioni të formohet me kompetenca ekzekutive jo si OJQ. Serbia insiston në zbatimin…

Vuçiq tregon se është biseduar për të pagjeturit, të zhvendosurit dhe për ekonominë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se ka pasur takim në Bruksel për të pagjeturit,…

Aleksandar Vuçiq flet për intervistimin e Thaçit, tregon se cila do të jetë tema e parë e dialogut me Hotin

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, një ditë para udhëtimit në Bruksel, ka folur për intervistimin që…

Vuçiq flet për intervistimin e Thaçit, tregon se cila do të jetë tema e parë e dialogut me Hotin

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, një ditë para udhëtimit në Bruksel, ka folur për intervistimin që…

Sipas Vuçiqit, Veriu i Kosovës po respekton masat e Serbisë

Në veri të Kosovës, në qytetet e banuara me shumicë serbe, do të respektohen masat që…

Vuçiq nervozohet: Të njohim pavarësinë e Kosovës? Harrojen

Nervozohet Vuçiq: Të njohim pavarësinë e Kosovës? Harrojeni. Beogradi zyrtar nuk do të ndryshojë qëndrimet për…

Vuçiq: Harrojeni, nuk do ta njohim pavarësinë e Kosovës

Beogradi me qëndrim të njëjtë për vazhdim të bisedave me Kosovën. Kështu të paktën ka thënë…