Reçica i vendosur për njohjen e stazhit të punës së punonjësve të dëbuar me dhunë nga puna nga regjimi serb

Kosovës të viteve 90-ta, në krye me z. Fatmir Tashollin, për të diskutuar lidhur me njohjen…

Fillon procesi njoftues e ankimor për asistencën prej 130 eurosh

MPMS: Fillon procesi njoftues e ankimor për asistencën prej 130 eurosh. Ministria e Punës dhe Mirëqenies…