Soni Malaj e Flori Mumajesi sërish bashkë?

Ribashkohen Flori Mumajesi dhe Soni Malaj? Duket se ka filluar të përmirësohet raporti mes tyre. Dyshja…

Soni Malaj del me flokët e lagura, por diҫka tjetër mori tërë vëmendjen

Është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë, e sidomos për këngët balada të saj…

Soni shfaqet me fustan provokues, gati të zbuloj me shumë se ç’duhet

Është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë, e sidomos për këngët balada të saj…

Anulimi i dasmave dhe koncerteve u shkakton miliona euro humbje këngëtarëve shqiptarë

Milionat që po humbin këngëtarët shqiptarë nga anulimi i dasmave dhe koncerteve. Në industrinë e argëtimet,…