Hoti i përgjigjet Vuçiçit: Pa njohje reciproke s’ka marrëveshje me Serbinë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka qenë po aq i prerë sa dhe vetë Presidenti Vuçiç…

Hoti i bindur: Tema e Asociacionit nuk hapet më – nëse dialogu nuk shkon përpara, faji është i Serbisë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës. Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë…