Miftaraj: E trishtë me pa VV-në duke vazhduar kapjen e institucioneve dhe shkeljen flagrante te ligjit

Drejtori i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj ka thënë se Komisioni për Legjislacion e…

Këto janë të gjitha vendimet që mori sot qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e saj të tretë ku janë marrë një sërë…