“Po i largonte demonët që i kishin pushtuar trupin”, nëna rreh vajzën për vdekje

Një vajzë nëntë vjeçare është rrahur për vdekje nga nëna e saj, gjatë një procesi ekzorcizmi…

Raporti i Freedom House: COVID-19 përkeqësoi gjendjen e demokracisë në gjithë botën

Organizata Freedom House thotë se pandemia COVID-19 ka thelluar krizën për demokraci në të gjithë botën,…

Mbrohet në heshtje i akuzuari se përkrahu “xhihadistët” dhe postoi shkrime nxitëse për vepra terroriste

Fitim Lladrovci, i cili po akuzohet për kryerjen e veprës penale “shtytja në kryerjen e veprave…

Serbi që shëtiti botën dhe lumturinë e gjeti në Shqipëri

Kishte udhëtuar nëpër botë vite me radhë, Miami, Ekuador, Sri Lanka, e shumë vende të tjera.…