Raporti i The Economist, Rama: Jemi futur në të njëjtën klasë me BE dhe SHBA, lamë pas vendet e rajonit

Kryeministri Edi Rama ka folur pas raportit të publikuar të “The Economist”, ku Shqipëria nuk klasifikohet…