Premtoi më shumë vaksina, Moderna njofton se mund të prodhojnë vetëm gjysmën e dozave

CEO i Moderna tha se kompania do të mund të prodhojë 500 milion doza të vaksinës…

E përballueshme edhe për kosovarët, kaq do të kushtojë vaksina kundër koronavirusit.

Vaksina jonë do të kushtojë midis 21 dhe 31 eurove. Vaksina e kompanisë farmaceutike amerikane, Moderna…

Ja sa do të kushtojë një vaksinë kundër COVID-19

Koronavirusi po vazhdon të përahpet në gjithë botën, ndërsa ende nuk është gati vaksiona kundër këtij…

Vaksina kundër koronavirusit, ja sa do të kushtojë ajo

Mësohet se sa do të kushtojë një vaksinë kundër koronavirusit. Kompania bioteknologjike amerikane, Moderna, ka njoftuar…

Mësohet se sa do të kushtojë një vaksinë kundër Covid-19

Kompania bioteknologjike amerikane, Moderna, ka njoftuar se është në bisedime me disa shtete për furnizimin me…

Ja sa do të kushtojë vaksina kundër Covid-19

Moderna Inc. ka njoftuar se është në bisedime me disa shtete për furnizimin me vaksinën eksperimentale…