Spanja në ‘luftë’ me dëborën, numri i viktimave shkon në 4, mijëra udhëtarë të bllokuar

Stuhia ‘’Filomena’’ po shkakton dëme të mëdha në Spanjë duke ngrirë dhe bllokuar pjesë të vendit.…

Shteti me i nxehtë në Evropë “ngrinë”: Spanja regjistron temperaturën rekord prej -35.8 ° C

Spanja regjistron temperaturën rekord prej -35.8 ° C. Spanja regjistroi temperaturën e saj më të ulët…

Stuhia më e keqe e dëborës në 50 vite ‘pushton’ Spanjën, humbin jetën tre persona

Qeveria spanjolle ka nxitur njerëzit të qëndrojnë në shtëpi, pasi të paktën tre njerëz kanë humbur…