Veliaj u dorëzon kartat e anëtarësimit të rinjve: PS gati për fitore dhe për punë të mbara

Kryebashkiaku Erion Veliaj, i cili është njëherësh edhe koordinator politik për kryeqytetin është ndalur në njësitë…