“S’je aktivist, paguhesh me pare”- Debat i ashpër ndërmjet Teutë Rrustës dhe Rron Gjinovcit

Debat i ashpër. Aktivisti politik Rron Gjinovci dhe Teutë Rrusta e PSD-së, kanë zhvilluar një debat…