Gjendje e rëndë edhe në Gjakovë, reshjet përmbytin veturat dhe shtëpitë

Gjendje e tmerrshme në Gjakovë, reshjet përmbytin veturat dhe shtëpitë. Reshjet e mëdha të shiut dhe…