Szunyog reagon pas publikimit të emrave të bizneseve që fituan më shumë nga Pakoja e Rimëkëmbjes

Shefi i zyrës së BE-së reagon pas publikimit të emrave të bizneseve që fituan më shumë…

Qeveria merr kredi 60 milionë euro për blerjen e vaksinave anti-COVID

Qeveria e Kosovës ka miratuar nismën për negocimin e marrëveshjes kornizë së kredisë së datës 14…

Ministri i Financave tregon a do të ketë tjetër Pako të Rimëkëmbjes

A do të ketë tjetër Pako të Rimëkëmbjes? Flet ministri i Financave. Ministri i Financave, Punës…

Arben Vitia dhe Hekuran Murati thërrasin konferencë për media në ora 17:00

Arben Vitia dhe Hekuran Murati thërrasin konferencë për media në ora 17:00. Ministri i Financave, Punës…