Home / Tag Archives: tregojne

Tag Archives: tregojne

Tullacët janë më inteligjentë

Auto Draft

Për shumë meshkuj, kjo mund të jetë temë e ndjeshme sepse i bën të ndihen më pak joshës dhe burrërorë. Sidoqoftë, hulumtimet tregojnë se meshkujt tullacë nuk kanë fare arsye të mendojnë gjëra të tilla, transmeton KosovaToday. Kjo sepse tullacët shpeshherë perceptohen si persona me më shumë vetëbesim, më të …

Read More »

Si trajtohet dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për të

Si trajtohet dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për të

Për fruthin me siguri se keni dëgjuar edhe më parë, prandaj edhe ju sjellim gjithçka çfarë duhet të dini për këtë sëmundje – duke filluar nga shenjat dhe simptomat e deri te opsionet e trajtimit. Çfarë është fruthi? Fruthi është sëmundje ngjitëse virale e cila, nëse nuk trajtohet, mund të …

Read More »

Zgjedhin partnerin potencial sipas këpucëve

Zgjedhin partnerin potencial sipas këpucëve

Femrat kandidatët eventualë i vlerësojnë edhe në bazë të asaj se sa kujdesen për higjienën Kur sheh se çfarë këpucësh bart, femra menjëherë e di a është mashkulli kandidati potencial i saj, transmeton KosovaToday. Kjo “imtësi” është jashtëzakonisht e rëndësishme në zgjedhjen e të dashurit – ka treguar një hulumtim …

Read More »

Ndriçimi i ambientit në disponim

Ndriçimi i ambientit në disponim

Ka shumë mundësi se këtë artikull jeni duke e lexuar në një hapësirë të brendshme dhe ndriçim të madh. Për shumicën e njerëzve, jetesa moderne nënkupton që shumica e ditës të kalohet në dhomë të mbyllura, të zhytur në drita natyrale e artificiale, transmeton KosovaToday. Përderisa dritat artificiale i kanë …

Read More »

Livanda dhe mjalti kundër skuqjes

Livanda dhe mjalti kundër skuqjes

Nëse në lëkurë qitni maskën nga jogurti i ftohtë dhe mjalti do të qetësoni të kruarit dhe do të pengoni shfaqjen e fshikave në lëkurë Ndodh që verës të rrezitemi së tepërmi, për të cilën na tregojnë skuqja dhe ndjenja e pakëndshme në lëkurë, transmeton KosovaToday. Mirëpo edhe për këtë …

Read More »