Përplasje e ashpër në mes të anëtarit të VV-së dhe Valdete Dakës në KQZ

Përplasje e ashpër në KQZ mes anëtarit të VV’së dhe Valdete Dakës. Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje…

Osmani i shkruar e shqetësuar Dakës pas vendimit për votat e diasporës

Vendimi për votat e diasporës, Vjosa Osmani i shkruan e shqetësuar Valdete Dakës. Ushtruesja e detyrës…