Home / Tag Archives: vendimi

Tag Archives: vendimi

Protestohet në Gjakovë, kjo është arsyeja

Protestohet në Gjakovë, kjo është arsyeja

Nesër do të ketë protestë në Gjakovë. Një protestë nga një grup qytetarësh të Gjakovës është paralajmëruar të mbahet nesër (e mërkurë), nga ora 10:00, para stacionit të Policisë në Gjakovë. Protesta është thirrur për siç thuhet të mbrohet puna dhe dinjiteti i Policisë së Kosovës. Kjo protestë erdhi pas …

Read More »

PDK-ja është e interesuar të shkojë e vetme në zgjedhje

PDK-ja është e interesuar të shkojë e vetme në zgjedhje

Xhavahire Izmaku thotë se PDK-ja s’ka vija të kuqe për koalicione, por është e interesuar të shkojë e vetme në zgjedhje. Deputetja e PDK-së, Xhevahire Izmaku, në Interaktiv të KTV-së, ka thënë se deputetët e partisë së saj e kanë nënshkruar dokumentin për thirrjen e seancës për shpërndarje të Kuvendit …

Read More »

Kosovës me pasaportë shqiptare?

Kosovës me pasaportë shqiptare?

Pasaporta shqiptare edhe për qytetarët e Kosovës? Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, më 31 korrik, është miratuar projektligji i ri “Për Shtetësinë”. Në projektligjin që do i dorëzohet Parlamentit ka disa ndryshime thelbësore, siç është Neni 6 ku parashikohet “Fitimi i shtetësisë me origjinë”. Aty parashikohet: 1.Shtetësia shqiptare fitohet …

Read More »

Shtetësi dhe pasaportë të Shqipërisë për të gjithë shqiptarët kudo që janë, ja vendimi i Qeverisë

Shtetësi dhe pasaportë të Shqipërisë për të gjithë shqiptarët kudo që janë, ja vendimi i Qeverisë

Qeveria shqiptare në mbledhjen e fundit ka miratuar projekt –ligjin e ri “Për Shtetësinë”. Në projektligjin që do i dorëzohet Parlamentit ka disa ndryshime thelbësore, siç është Neni 6 ku parashikohet “Fitimi i shtetësisë me origjinë”. Me këtë mundësohet që shqiptarët që jetojnë jashtë territorit të shtetit shqiptar, si në …

Read More »