Home / Tag Archives: veprimin

Tag Archives: veprimin

Niveli lartë i edukatës së udhëtarëve kanadezë, mënyra mbresëlënëse si dolën nga aeroplani (Video)

Qetësia dhe rendi që treguan udhëtarët kanadezë, derisa dilnin WestJet është pëlqyer shumë prej shikuesve. Mënyra mbresëlënëse se si dolën nga aeroplani, tregon për një nivel të lartë të edukatës, pa shkaktuar aspak tollovi, transmeton KosovaToday. Doktor Ilir Osmani nga Sistina Oftalmologija tregon për trajtimin e kataraktës në sy “Jam …

Read More »

A mund të zëvendësojë aloa vera kremin pas rrezitjes?

A mund të zëvendësojë aloa vera kremin pas rrezitjes?

Të gjithë e dimë sa është e rëndësishme mbrojtja e drejtë nga dielli për shëndetin e lëkurës sonë. Përdorimi i kremrave dhe i mjeteve të tjera për rrezitje, si edhe kremrave pas rrezitjes, veprojnë për mbrojtje të lëkurës gjatë diellit të fortë. Sipas shkencëtarëve, të cilët e kanë bërë hulumtimin …

Read More »