Home / Tag Archives: vertete

Tag Archives: vertete

Përfitimet shëndetësore të miqësisë së vërtetë

A keni mik të vërtetë? A keni menduar ndonjëherë nëse ekziston ndonjë përkufizim apo diçka më shumë që e përshkruan më së miri një mik të vërtetë? – Dëshira për t’i ndihmuar të tjerët rreth vetes; – Ndjeshmëria dhe simpatia; – Sinqeriteti madje edhe në situatat në të cilat njerëzit …

Read More »

Rita Ora, një divë e vërtetë në Tokio (Foto)

Rita Ora është duke e vazhduar me plot sukses turneun e saj “Phoenix” Pasi që pati sukses në Australi, ku ajo mbajti tri koncerte në tri qytetet kryesore të këtij shteti, Rita ka udhëtuar në Japoni. Kosovarja ka qenë tepër ndryshe në këtë koncerte, derisa edhe atmosfera aty ishte shumë …

Read More »