Nga sot pritet të lejohet puna për sallat e dasmave dhe klubet e natës

Pritet lehtësim i masave sot, lejohet puna për sallat e dasmave dhe klubet e natës. Gjatë…

Kafiteritë kërkojnë t’u lejohet puna edhe brenda lokaleve

Gastronomët kërkojnë t’u lejohet puna edhe brenda lokaleve. Përfaqësuesit e Odës Hoteliere dhe Turistike të Kosovës,…