Vendimi i Qeverisë kritikohet për emërimin e koordinatorit të Këshillit të ekspertëve për dialogun

Kritikohet vendimi i Qeverisë për emërimin e koordinatorit të Këshillit të ekspertëve për dialogun. Vendimi i…

Çështja e ambasadorëve dhe konsujve politikë, ende e padefinuar

Çështja e ambasadorëve dhe konsujve politikë, mbetet ende e padefinuar Ndër vendimet e para të Qeverisë…