Serbët kërkojnë largimin e kreut të Akademisë që tha se Kosova s’është e Serbisë

Serbët me protestë kërkojnë largimin e kreut të Akademisë që tha se Kosova s’është e Serbisë.…

Daçiq i kthehet retorikës së vjetër: Kosova është e imja aq sa është edhe e Thaçit dhe Kurtit

Daçiq: Kosova është e imja aq sa është edhe e Thaçit dhe Kurtit. Kryeparlamentari i Serbisë,…