Në cilën pjesë të trupit bëhet matja më e saktë e temperaturës

Temperatura e lartë është një prej simptomave të Covid-19 dhe matja e saj është shumë e…

Kërcënohet Shtëpia e Bardhë, një zarf i dyshimtë mbërrin nga Kanadaja, mediat zbardhin detaje

Një zarf që i ishte drejtuar Shtëpisë së Bardhë, përmbante një substancë të identifikuar si ricinë,…

Një zarf me lëndë helmuese i drejtohet Shtëpisë së Bardhë

Një zarf që i ishte drejtuar Shtëpisë së Bardhë, përmbante një substancë të identifikuar si ricinë,…

Senati miraton kandidaten e debatueshme të presidentit Trump për Rezervën Federale

Komisioni i Senatit për Çështjet Bankare miratoi të martën të përzgjedhurën e Presidentit Donald Trump, znj.…

Ja sa kohë duhet për ta marrë virusin në një restaurant

Edhe pse të gjithë dëshirojmë të kthehemi në normalitet, statistikat tregojnë që nuk jemi as afër…

Ja sa kohë duhet për ta marrë virusin në një restorant

Edhe pse të gjithë dëshirojmë të kthehemi në normalitet, statistikat tregojnë që nuk jemi as afër…

Camila Cabello opens up about her ‘relentless’ battle with OCD in candid essay: ‘I was desperate for relief’

Camila Cabello has opened up about her battle with OCD and anxiety (Picture: Monica Schipper/Getty Images)…