Shuhet shkrimtarja për fëmijë dhe skenaristja e shumë filmave, Shpresa Vreto

Ndahet nga jeta shkrimtarja për fëmijë, Shpresa Vreto. Shkrimtarja, autore e disa librave për fëmijë, ka…