Këto janë tërmetet më të fuqishme në histori

Ja cilat janë tërmetet më të fuqishme në histori. Pak ditë pas tërmetit tragjik, 6.6 ballë,…

Konflikti në Mesdhe/ Dukej se gjërat po qetësoheshin, por Turqia rrit sërish tensionet me këtë veprim

Dukej sikur gjërat po shkonin drejt qetësimit sa i përket konfliktit Greqi-Turqi për Mesdheun, por veprimi…

“Në rast lufte, këta janë ishujt e parë grekë që do të pushtohen”: Harta turke që alarmoi Greqinë

Tensioni vijon të jetë i lartë mes Turqisë dhe Greqisë me rikthimin gjatë mëngjesit të sotëm…

Ishujt që pushtohen të parët në rast lufte, harta turke shkakton alarm në Greqi

Tensioni vijon të jetë i lartë mes Turqisë dhe Greqisë me rikthimin gjatë mëngjesit të sotëm…