Vendi i vetëm në Evropë që s’ka nisur procesin e vaksinimit anti-Covid, Izraeli shpreh gatishmëri për të ndihmuar Kosovën

Izraeli ka shprehur gatishmëri që t’i ndihmojë Kosovës për të siguruar vaksina kundër koronavirusit. Kështu është…

Izraeli tregohet i gatshëm të ndihmojë Kosovën me vaksina pas hapjes së ambasadës në Jerusalem

Ambasada e Kosovës në Izrael në koordinim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës do…

VIDEO/ Benjamin Netanyahu vaksinohet ‘live’ ndaj COVID-19: Ditë e madhe për Izraelin, ta bëjnë të gjithë

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu është vaksinuar i pari në vendin e tij bashkë me minstrin e…

Kryeministri izraelit e merr vaksinën anti-Covid

Kryeministri izraelit merr vaksinën anti-Covid, u bën thirrje qytetarëve të vaksinohen. Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu,…