Katër orë “të kyçur” për Zgjedhoren/ Drejtori i policisë dhe votimi e numërimi elektronik ndajnë PD-PS-LSI

Këshilli Politik u mblodh për katër orë me radhë pasditen e sotme në Pallatin e Kongreseve…