“Bëj ç’ke për të bërë 40 minuta dhe shtrihu”, Sazan Guri habit: “Burrat i tradhëtojnë gratë sepse…”

Ambientalisti Sazan Guri është shprehur së fundmi se burrat detyrohen të tradhëtojnë gratë kur ato mbushin…