Kush është Gresa Caka që sot u zgjodh kryetare e Gjykatës Kushtetuese?

Kush është Gresa Caka që sot u zgjodh kryetare e Gjykatës Kushtetuese? Gjyqtarja Gresa Caka-Nimani është…

Ja ku do të shkojnë milionat që Kosova i fiton nga vizita e djeshme e Grenellit me zyrtarët e tjerë amerikanë

Mbi 1,000,000,000 $ për autostradën Prishtinë-Nish, hekurudhën me Serbinë & Ski-Qendrën në Brezovicë. Marrëveshja e re…

Publikohet marrëveshja e arritur sot në mes të Kosovës dhe SHBA-së

Sot në Prishtinë është arritur një marrvëeshje në mes të Kosovës dhe SHBA-ve. Kosova dhe Shtetet…