Home / TECH / BlackBerry Keyone është sukses i madh i kompanisë kanadeze

BlackBerry Keyone është sukses i madh i kompanisë kanadeze

BlackBerry Keyone është sukses i madh i kompanisë kanadezeNë një konferencë për media nga TCL sot, si pjesë e ditëve të shtypit të konferencës së IFA (TCL, kompania pas prodhimit të telefonave BlackBerry) ndanë disa gjëra interesante për BlackBerry Keyone dhe çfarë do të vijë më pas.

Telefoni me tastierën e famshme QWERTY është vërtetuar të jetë një “sukses i madh” dhe telefonat shiten më shpejt sesa TCL mund t’i bëjë ato. Prodhuesi duhej të përdorte lansimin në tregjet në mënyrë pasuese. Deri më tani ata janë në numrin 35, por planet për atë numër arrijnë deri në 50 deri në fund të vitit.

Këto shitje janë të ndara rreth 50/50 mes bizneseve që i blejnë ato për punonjësit e tyre dhe njerëzit që marrin vetë dhe e përdorin atë si një telefon pune (falë programit BYOD). TCL dëshiron të jetë alternativa numër një kundrejt iOS në tregun e ndërmarrjeve.

Sa për atë që vjen më pas – do të ketë një pajisje të re që do të lansohet në tetor dhe do të jetë një pajisje me ekranin e ndjeshëm në prekje pa një tastierë fizike.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . BlackBerry Keyone është sukses i madh i kompanisë kanadeze BlackBerry Keyone është sukses i madh i kompanisë kanadezeRating: 4.8