Home / TECH / Kuptimi i saktë i hashtagut

Kuptimi i saktë i hashtagut

Auto-SkicëMbase e dimë kuptimin e përgjithshëm por a dimë si sqarohet detajisht kjo fjalë Hashtagu ka filluar të përdorej qysh para 10 viteve në datën e 23 gushtit nga Kris Messina , ish-punonjësi i “Uber”-it dhe “Google , i cili e përdore për t’i organizuar grupet në “Twiiter”.

Qysh prej asaj kohe hashtagu përdor në të gjitha rrjetet sociale , kurse në vitin 2014 fjala hashtag hyri edhe në fjalorin e anglisht të Oxfordit që sqarohet kështu:

Një fjalë apo një frazë që paraprihet nga një shenjë thurjeje e përdorur në faqet e internetit dhe në aplikacionet e mediave sociale, veçanërisht në “Twitter”, për të identifikuar mesazhet mbi një argument specifik.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Kuptimi i saktë i hashtagut Kuptimi i saktë i hashtagutRating: 4.8